Reizen & avontuur

Heb je zin in een leuk avontuur te voet, per kano, sup, kajak, packraft, op de fiets of per ski?

Ik bied in alle seizoenen verschillende mooie op maat gemaakte avonturen aan – van dagtochtjes tot meerdaagse avonturen in de natuur. Creatief, actief of een combinatie van beiden. Van primitief in de buitenlucht tot in een luxe bed & breakfast. 

Wil je met begeleiding op pad, of ga je liever zelf op avontuur. Ben je op zoek naar iets speciaals? (Bijna) alles is mogelijk, van kaart en kompas workshop, creatieve workshop tot meerdaags avontuur in de wildernis! De maatwerkreizen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Van intieme familievakantie tot een uitdagende expeditie met vrienden, dit avontuur wordt gegarandeerd een onvergetelijke herinnering!

Verken het kristalheldere water van Zweden met kano of SUP board, en ontdek de ongerepte wildernis tijdens uitdagende hikes door uitgestrekte bossen en langs glisterende meren. De reizen zijn zowel geschikt voor de nieuwsgierige beginner als de meer doorgewinterede avonturiers.

Omarm de kou en beleef de magie van de Zweedse winter. Glijd door besneeuwde landschappen op langlaufski’s of maak een trektocht door ongerepte sneeuwvelden. Ben je op zoek naar een unieke ervaring in een afgelegen sereen winterparadijs, dan ben je aan het juiste adres!

Nieuw in 2024: Beleef een onvergetelijke winterse kerst in het Zweedse Norberg (21 t/m 27 december 2024). Binnenkort is over deze reis meer informatie op de website te vinden!

Ook in 2025 zullen we de reizen die we in 2024 aanboden, ook weer aanbieden. Binnenkort volgt er meer informatie over. In de tussentijd kun je alvast een kijkje nemen hoe de reizen van dit jaar eruit zagen. 

Ontdek en sprankel week in Norberg van 3 t/m 10 augustus 2024

Kano en wandeltrekking in Tiveden national park van 17 t/m 24 augustus 2024 

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via info@katjakleinveld.nl !