Voorkant Spontane Step Safari

In juli 2020 kreeg ik een spontaan plan om offroad een meerdaagse steptocht met bepakking over het Brabants vennenpad te maken.

Dit wandelpad van 258 kilometer gaat over voornamelijk onverharde paden door bossen, over heide en -niet te vergeten- langs vennen.

In natuurgebied de Kampina stepte ik langs een bankje waarop ‘Vier het leven’ stond. Dit bankje – in combinatie met de positieve reacties die ik op Facebook ontving over mijn verslagen die ik daar over mijn tocht had gepost- zorgde ervoor dat ik besloot om een fotoverslag van mijn avontuur ten bate van KWF Kankerbestrijding te maken.

Iedereen die 2,50 euro doneert (meer mag natuurlijk ook), ontvangt het digitale fotoverslag van mijn avontuur. De opbrengst laat ik volledig ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding voor de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ik hoop dat er in de toekomst een medicijn bestaat dat iedereen met kanker kan genezen.  

Ga naar mijn actiepagina om te doneren en ontvang het 28 pagina’s lange verslag.