Katja Kleinveld

Mijn naam is Katja Kleinveld en ik ben in 1976 in Amersfoort geboren, waar ik ook ben opgegroeid. Tijdens mijn studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam raakte ik gefascineerd door reizen. In 2003 heb ik mijn baan opgezegd om een wereldreis te kunnen maken. Na mijn wereldreis heb ik jarenlang o.a. als process improvement manager gewerkt, maar heb ik nog regelmatig bijzondere en avontuurlijke reizen gemaakt. 

Daarnaast heb ik ook een passie voor natuur. Zo heb ik in binnen- en buitenland diverse natuurcursussen gevolgd om veel over de natuur te leren.

Buitensporten zoals langlaufen, rolskiën, oriënteren (lopend, op de MTB of al skiënd), steppen, fietsen en (zee)kanoën doe ik ook heel graag. Klik hier voor meer informatie over mijn sportachtergrond. Ook ben ik graag creatief bezig (zie www.keltja.nl). 

Van 2016-2018 heb ik in België de opleiding ‘Adventure Education’ gevolgd. Dat is het begin geweest van een carrière verandering. Tijdens mijn studie heb ik een eigen bedrijf opgericht waarbij ik met groepen uit voornamelijk het bedrijfsleven ervaringsgerichte buitenactiviteiten deed waarbij deelnemers zichzelf en elkaar beter leerden kennen.

Eind 2021 ben ik naar het mooie Zweden geëmigreerd, waar ik nog meer buiten in de natuur kan zijn. Ik heb daar een voltijdse jaaropleiding ‘buitenleven, handwerken en leiderschap’ gevolgd. Tijdens de opleiding hebben we onder andere ski’s gemaakt van hout, en een kano gemaakt van hout. Met al onze zelfgemaakte spullen heb ik zowel in het najaar, winter en het voorjaar mooie avonturen in de Zweedse natuur meegemaakt.  

Inmiddels heb ik mijn eigen Zweedse bedrijf opgericht, UPPTÄCKK, waar ik – vaak in samenwerking met een aantal partners- een breed scala aan activiteiten aan zowel Zweedse als Nederlandse en Belgische klanten aanbied. Dat kan variëren van laagdrempelige actieve en creatieve activiteiten van een dagdeel tot meerdaagse programma’s.

Ik zou het gaaf vinden om meer mensen deze leerzame avonturen te laten ervaren, en te laten genieten van al het moois dat de Zweedse natuur te bieden heeft! 

Mocht je interesse hebben in een mooi leerzaam avontuur voor jezelf, jouw team of jouw vriendengroep, laat het me weten via info@katjakleinveld.nl 
Op basis van jouw/jullie wensen zal ik dan een (geheel vrijblijvend) voorstel maken. 

Hopelijk tot ziens in het mooie Zweden!