Wandel- en kanotrekking Tiveden National Park - 17 t/m 24 augustus 2024

Ga met ons mee op deze 8-daagse wildernistocht door het adembenemende landschap van Tiveden, Zweden, en verken een deel van de legendarische Bergslagsleden-route zowel te voet als per kano.

Deze wilderniservaring is ontworpen om je grenzen te verleggen en nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en persoonlijke groei te bevorderen.

Leer essentiële vaardigheden in de wildernis, zoals vuur maken, water filteren, het bouwen van een overnachtingsplaats en natuurlijke navigatie door middel van praktische workshops en ervaringsgericht leren. Dompel jezelf onder in de rijke flora en fauna van Tiveden.

Deze reis gaat over meer dan alleen het verwerven van vaardigheden; het gaat over het loskoppelen van de digitale sleur en het opnieuw verbinden met je innerlijke natuur. Begin jouw dagen met een verkwikkende duik in ongerepte meren, beoefen meditatie te midden van torenhoge bomen en stem af op de subtiele ritmes van de wildernis.

Smeed diepe verbindingen met je omgeving, medereizigers en jezelf terwijl je je innerlijke ontdekkingsreiziger aanwakkert en de adembenemende schoonheid van Tiveden ontdekt.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, kennis of een transformerende natuurervaring, deze expeditie is perfect voor iedereen die klaar is om de prachtige meren en bossen van Zweden te verkennen.

Ga jij met ons mee?

Praktische informatie

Datum Zaterdag 17 augustus (vanaf 18 uur) tot en met zaterdag 24 augustus 2024  (tot 11 uur).

Deelnemers Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers om een persoonlijke ervaring te garanderen