Ontdek en sprankel week Norberg - 3 t/m 10 augustus 2024

Twijfel je aan jouw baan? Wil je een nieuw pad (hoe groot of klein hij ook is) bewandelen maar weet je niet hoe? Wil je meer uit het leven halen dan dat je nu doet? Lukt het je niet om in de hectiek van het dagelijks leven hieraan te werken of ben je gewoon toe aan een weekje tot rust komen in een prachtige omgeving? 

Lees dan verder!

Onze actieve en creatieve reis in Zweden is een unieke kans om hiermee aan de slag te gaan. Dit doen we door middel van talloze actieve en creatieve, maar ook rustgevende activiteiten in de adembenemende natuur. De leidraad van dit avontuur is jouw zelfgemaakte boekje dat stap voor stap gedurende de week gevuld wordt met jouw inzichten.

Tijdens deze veelzijdige week gebruiken we al wandelend al onze zintuigen om de flora en fauna te ontdekken, verkennen we het meer per sup of kano, nemen we een bosbad en herontdekken we onszelf .

Door jezelf uit te dagen en nieuwe ervaringen op te doen, kan je in combinatie met onze oefeningen jouw verborgen talenten en passies ontdekken. Je kunt ontdekken wat je hart doet sprankelen en hoe je die vonk ook in het dagelijkse leven kunt laten groeien tot een vlam. Je krijgt praktische tips hoe je hiermee verder kan in jouw dagelijkse leven.

Herontdek jezelf in de betoverende natuur van Zweden tijdens dit onvergetelijke avontuur.

Wordt de architect van jouw eigen geluk, en laat jezelf stralen als nooit tevoren!

Praktische informatie 

Datum Zaterdag 3 augustus (vanaf 17 uur) tot en met zaterdag 10 augustus 2024  (tot 11 uur).

Deelnemers Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers om een persoonlijke ervaring te garanderen.