Voorkant Spontane Step Safari

In juli 2020 kreeg ik een spontaan plan om offroad een meerdaagse steptocht met bepakking over het Brabants vennenpad te maken.

Dit wandelpad van 258 kilometer gaat over voornamelijk onverharde paden door bossen, over heide en -niet te vergeten- langs vennen.

In natuurgebied de Kampina stepte ik langs een bankje waarop ‘Vier het leven’ stond. Dit bankje – in combinatie met de positieve reacties die ik op Facebook ontving over mijn verslagen die ik daar over mijn tocht had gepost- zorgde ervoor dat ik besloot om een fotoverslag van mijn avontuur ten bate van KWF Kankerbestrijding te maken.

Iedereen die 2,50 euro doneert (meer mag natuurlijk ook), ontvangt het digitale fotoverslag van mijn avontuur. De opbrengst laat ik volledig ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding voor de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ik hoop dat er in de toekomst een medicijn bestaat dat iedereen met kanker kan genezen.  

Ga naar mijn actiepagina om te doneren en ontvang het 28 pagina lange verslag.

Voorkant Witte Wondere Wereld KWF

Toen ik in maart 2019 een mooi langlaufavontuur tegemoet ging (de ‘Rajalta Rajalla’ een tocht van 420 kilometer van de Russische grens naar de Zweedse grens – dwars door Fins Lapland), werd de laatste wens van mijn nichtje Rianne, slechts 29 jaar oud, vervuld. Zij kon helaas niet meer genezen van de afschuwelijke ziekte kanker. Een vreselijk en oneerlijk lot, vooral als je zo jong bent. Tijdens de eerste etappe heb ik de tocht omgedoopt tot ‘Rajalta Rianne’ als eerbetoon aan mijn nichtje.

Tevens heb ik besloten om van mijn belevenissen in Lapland het verslag ‘Witte Wondere Wereld’ te maken (uiteraard ook met mooie foto’s en voor de niet-langlaufers een hoofdstukje ‘langlaufen voor dummies’) en dit te verkopen voor 5 euro per digitaal verslag (meer doneren mag ook!). De opbrengst laat ik volledig ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding voor de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Ik hoop dat er in de toekomst een medicijn bestaat dat iedereen met kanker kan genezen. Helaas kon het leven van mijn nichtje Rianne niet meer gered worden, en is zij, precies een week nadat ik de finishlijn overging van mijn Rajalta Rianne tocht, op slechts 29 jarige leeftijd overleden.

Ik hoop dat in de toekomst niemand meer hoeft te sterven aan deze afschuwelijke ziekte.

Namens KWF en mij: Hartelijk bedankt!

Ga naar mijn actiepagina om te doneren en het verslag te bestellen!

voorkant Wereld Wijd Weg

Het boek ‘Wereld Wijd Weg’ is een verslag van de avonturen mijn ex-vriend Sander en ik beleefden tijdens onze wereldreis die we in 2003/2004 maakten. Via Moskou reisden wij met de Trans-siberië express door Mongolië naar Peking. Door China vervolgden wij onze weg per trein naar Hong Kong. Vervolgens vlogen wij naar Australië waar wij per camper langs de oostkust rondreisden. De reis ging vervolgens naar Nieuw Zeeland waar wij per camper rond hebben gereisd. In Fiji zijn wij per bus het land door getrokken. Tenslotte zijn we per trein door Amerika en Canada gereisd.

Een jaar na de wereldreis hebben wij nog een reis door Ecuador en de Galápagoseilanden gemaakt. Ook deze reis is in het boek beschreven.

Naast verhalen die we hebben meegemaakt, zijn er in het boek ook wetenswaardigheden over de landen die wij bezocht hebben te lezen.

De complete opbrengst van dit boek zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding.

Helaas zijn gedrukte exemplaren van dit boek uitverkocht. Er zijn echter wel digitale versies in pdf format beschikbaar.

Voor 7,50 euro wordt u eigenaar van een digitaal exemplaar. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@katjakleinveld.nl

achterkant Wereld Wijd Weg