voorkant Wereld Wijd Weg

Het boek ‘Wereld Wijd Weg’ is een verslag van de avonturen mijn ex- vriend Sander en ik beleefden tijdens onze wereldreis die we in 2003/2004 maakten. Via Moskou reisden wij met de Trans-siberië express door Mongolië naar Peking. Door China vervolgden wij onze weg per trein naar Hong Kong. Vervolgens vlogen wij naar Australië waar wij per camper langs de oostkust rondreisden. De reis ging vervolgens naar Nieuw Zeeland waar wij per camper rond hebben gereisd. In Fiji zijn wij per bus het land door getrokken. Tenslotte zijn we per trein door Amerika en Canada gereisd. 

Een jaar na de wereldreis hebben wij nog een reis door Ecuador en de Galápagoseilanden gemaakt. Ook deze reis is in het boek beschreven. 

Naast verhalen die we hebben meegemaakt, zijn er in het boek ook wetenswaardigheden over de landen die wij bezocht hebben te lezen. 

De complete opbrengst van dit boek zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding.

Helaas zijn gedrukte exemplaren van dit boek uitverkocht. Er zijn echter wel digitale versies in pdf format beschikbaar. 

Voor 7,50 euro wordt u eigenaar van een digitaal exemplaar. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@katjakleinveld.nl

achterkant Wereld Wijd Weg